|
|||||||
| Armia Białej Gwiazdy Pokój ten służyć ma szeroko pojętym dyskusjom na "tematy kibicowskie". Ze względu na swą specyfikę, moderowany jest szczególnie restrykcyjnie. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Witam ksiazka juz napisana bedzie wydana w kwietniu za rok
musze ze smutkiem napisac ze ta aukcja http://www.allegro.pl/show_item.php?item=357501339 z pilką nie wypalila wylicytowal ja jakis oszust i sprawil mi przykrosc... pozdrawiam Was goraco![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
ahh takich ludzi to bym.... Mario 3maj sie cieplo i wracaj do zdrowka! pozdro...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coglin/Marcin bardzo Ci dziekuje i goraco, pozdrawiam tez wszystkich wspaniałych kibiców
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jakby ktoś chciał połączyć przedsezonowe kupno szalika z pomocą dla Mariusza, to zapraszam na licytację
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=394499495 Tak jak przy zbiórce na oprawę, każda złotówka się liczy ![]() ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych...podania ręki" - Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witajcie, Czesław dziekuje sprawiles mi mila niespodzianke, myslalem ze zapomnieliscie juz o mnie, ja ostro cwicze zeby wkoncu do Was pojechac to juz niedlugo, transport juz mam, pozdrawiam wszystkich
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
licytujemy szaliczek...do boju !
![]()
WIERNOŚĆ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Licytacja trwa http://www.allegro.pl/show_item.php?item=394499495
![]() ![]()
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych...podania ręki" - Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hop
Szalik z Fanatyka, kupiony w drodze na mecz z Górnikiem Zabrze w PE (spóźniony wróciłem z trasy a w tym akurat aucie barw nie miałem ) a bez jakoś było głupio...![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Mariusz, świetnie!
Niezmiernie gratuluję TAAAKIEGOOO postępu! Czekamy na Ciebie na Reymonta. Napisz coś więcej. ![]()
Sportsmanik.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Gratuluje Mariusz! Przyjemnie jest zobaczyć twój postęp :] Trenuj formę i na R22
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witajcie wczorajszy wystep Wiseki mnie zaniepokoil ale wierze ze u siebie wygramy i awansujemy prawda?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Będzie dobrze, wiara czyni cuda, Ty na pewno coś o tym wiesz
![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Mariusz Rokicki w Telewizji POLSAT !
Program" Interwencja" ŚRODA 6 sierpnia 2008 r godz. 16:15 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
Pozdrawiam! Możliwe, że materiał n/t Mariusz będzie można obejrzeć [tutaj]!
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 05.08.2008 o godz. 16:13.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Szczególnie te osoby, co zależy im na Mariuszu, a w tym czasie będą podróżować, żeby oglądać Wisełkę! proszę o odpowiedź.
![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
Nie wiem jak Wy, ale ja oglądając materiał n/t Mariusza się wzruszyłem... Kurcze ludzie szanujcie swoje zdrowie. Dopiero, gdy stanie się jakaś tragedia człowiek dostrzega, jaką 'radość' może sprawić zwykłe zjedzenie jabłka, tak jak mówił Mariusz.
Pamiętaj dziś arcyważny dla nas mecz z Beitarem! Chłopie trzymaj się ! Pozdrawiam.EDIT: Mariusz jak wrażenie po wygranej? Zapewne jesteś również w euforii...
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 07.08.2008 o godz. 00:11.
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2007
Offline |
|
3Maj Się Mariusz... z Wiślackim pozdrowieniem ! |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://interwencja.interia.pl/archiwum/news?inf=1158209 Reportaż z Mariuszem Rokickim.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ajjj myślałem że to będzie reportaż tylko o Tobie, Mariusz. Trzymaj się, pamiętaj że każde cierpienie przybliża Cię do szczęścia wiecznego. Pozdrawiam
Pamiętaj, że jesteśmy z Tobą. Trzymaj się BRACIE
Ostatnio edytowane przez Bati_NS_TSW : 08.08.2008 o godz. 13:07.
![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak tam przetrwałeś upały? Teraz przynajmniej chłodniej trochę.
Pozdrowienia! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witajcie, co tu duzoo mowic mecz z Bejtarem mnie tak rozgrzal ze wytrzymac juz nie moge i w tym roku musze zobaczyc Wiselke na zywo i spotkac sie z Wami!
15 sierpnia po 5 latach jade do mojego domu na wies, rodzina organizuje mi urodziny... mam zamiar zostac na wsi 3 dni! Jesli ta wyprawa mi sie uda i wszystko bedzie ok to moze jeszcze w sierpniu przyjade na R22!!! To bedzie najszczesliwsza chwila w moim zyciu, tylko tego mi brakuje do pelnego usmiechu w moim malym swiecie... Pozdrawiam Was serdecznie! |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jeśli się uda..., MUSI się udać. a później wizyta na Reymonta, pozdrawiam Cię Mariusz!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miłego pobytu u rodziny! Napewno się uda!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
czekamy na Ciebie
mam nadzieję że jak najszybciej Cię zobaczymy na stadionie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
no Mariusz widzę że jesteś w świetnej formie, mam nadzieje że niedługo zobaczymy się na R22
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coraz lepiej Mario!
Twoje marzenie na pewno sie spelni i juz niedlugo z reszta Wislackiej Braci bedziesz ogladal mecz ukochanej Wisly na zywo! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mariusz oby tak dalej to wszystko Szło i Bedziemy sie widziec na R22 pozdro trzymaj sie
|
|
|

![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|